NBA PLEJ-IN: Tejtum radio šta je hteo, neočekivano lake pobede Indijane i Bostona (VIDEO)

Novosti online

19. 05. 2021. u 08:00

PLEJ-IN počeo neočekivano lakim pobedama Indijane i Bostona

НБА ПЛЕЈ-ИН: Тејтум радио шта је хтео, неочекивано лаке победе Индијане и Бостона (ВИДЕО)

Foto: EPA

Indijana je ubedljivo nadigrala Šarlot 144:117, dok je Boston neočekivano lako izašao na kraj sa Vašingtonom - 118:100.

Iako su bili lišeni usluga nekih od startera, a dobar deo njih bio je pod upitnikom, Pejsersi su na izenađenje dobrog dela javnosti rutinski rešili meč sa Hornetsima.

Već u prvom poluvremenu imali su ogromnu prednost (69:45), koju su do kraja samo održavali i uvećavali do konačnih ”plus 27”.

Sjajno je igrom dirigovao Domantas Sabons, kojem je na kraju jedna asistencija falila za tripl-dabl, pošto je ubacio 14 poena i uhvatio čak 21 skok.

Odlično su ga ispratili Ošej Briset sa 23 i Dag Mekdermot sa 21, dok su dvocifreni još bili i Ti-Džej Mekonel sa 17, Malkom Brogdon sa 16, Kelan Martin sa 14 i Džastin Holidej sa 12 poena.

Kod gostiju iz Severne Karoline bolji od ostalih Majls Bridžis sa 23.

Sjajan u redovim Indijane bio je i nekadašnji košrakaš Mege i podgoričke Budućnosti Gruzijac Goga Bitadže. Za nešto manje od 19 minuta na parketu upisao dabl-dabl sa 14 poena i deset skokova, a imao je još tri blokade i jednu asistenciju.

Boston je pobedom na Vašingtonom izborio mesto u plej-ofu protiv Bruklina. Briljirao je dvojac Džejson Tejtum (50 poena, osam skokova i četiri asistencije) Kemba Voker (29 poena, sedam uhvaćenih lopti i dva dodavanja).

Vizardsi imaju popravni protiv Indijane i nisu još ispali. Rasel Vestbruk jeste imao 20 poena, 14 skokova i pet asistencija, ali nije bio na svom nivou.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)