MILOJEVIĆ POSLE PORAZA BUDUĆNOSTI: Nismo bili dovoljno hrabri, biće teško pobediti Zvezdu tri puta u nizu

Novosti online

18. 05. 2021. u 23:06

KOŠARKAŠI Budućnosti poraženi su i drugi put od Crvene zvezde u finalu ABA lige (85:79). Utiske posle utakmice izneo je trener Podgoričana Dejan Milojević.

МИЛОЈЕВИЋ ПОСЛЕ ПОРАЗА БУДУЋНОСТИ: Нисмо били довољно храбри, биће тешко победити Звезду три пута у низу

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Loše su gosti počeli meč, bili u dvocifrenom zaostatku posle 20 minuta igre. Ipak, skupili su se u poluvremenu odigrali sjajnu treću četvrtinu, ali po rečima stratega crnogorskog kluba njegovi igrači su se uplašili pobede.

- Nismo bili dovoljno hrabri. Uspeli smo da se vratimo, uspeli smo da steknemo prednost, a zatim smo napravili seriju grešaka. Nije bilo energije koju smo imali do tog trenutka. Branili smo prednost umesto da idemo ka pobedi. U završnici, Ivanović je pogodio trojku, Dobrić vratio, mi izgubili loptu i sve je bilo gotovo. Gubimo u seriji sa 2-0 i jasno je da će biti jako, jako teško pobediti Crvenu zvezdu tri puta u nizu, u veoma kratkom vremenskom periodu, ali borićemo se - rekao je Milojević.

Treća utakmica ovih rivala igra se u subotu 22. maja od 20.30 u dvorani "Morača".

Zaprati Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?