BOGDANOV PLES U ISTORIJSKOJ NOĆI ATLANTE: Bogdanović bolji od Vestbruka, Hoksi u plej-ofu (VIDEO)

Novosti online

13. 05. 2021. u 08:09

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović doprineo je sa 20 ubačenih poena u pobedi njegove Atlante protiv Vašingtona, u noćas odigranom duelu timova koji će sa Istoka izvesno igrati u plej-ofu.

БОГДАНОВ ПЛЕС У ИСТОРИЈСКОЈ НОЋИ АТЛАНТЕ: Богдановић бољи од Вестбрука, Хокси у плеј-офу (ВИДЕО)

Foto: AP

Hoksi su u novom deulu sa Vizardsima ponovo slavili tesnu pobedu - 120:116, i na taj način prvi put od 2017. godine izborili mesto u doigravanju.

Najzaslužniji za to bio je plejmejker Trej Jang, koji je sa 33 poena, devet asistencija i osam skokova bio čovek odluke za tim iz Džordžije.

Odlično su ga ispratili Bogdan Bogdanović sa 20 (uz tri asistencije, tri ukradene i dve uhvaćene lopte), te Džon Kolins sa 18 i Klint Kapela sa 17 poena.

Kod gostiju iz prestonice, koji će do mesta u plej-ofu pokušati da dođu kroz plej-in utakmice, ponovo nije bilo povređenog Bredlija Bila, i ponovo je najzapaženiji bio Rasel Vestbruk.

On ovoga puta nije uspeo da zabeleži tripl-dabl po kojima je od nedavno najuspešniji u istoriji lige , ali je sa 34 poena, 15 uspešnih dodavanja i pet skokova bio najbolji ”čarobnjak”.

Hoksi su sa skorom 38-31 trenutno četvrti, dok su Vizardsi sa 32-38 na desetom mestu Istočne konferencije.

U ostalim mečevima odigranim noćas, Dalas je bez većih problema pobedio desetkovani Nju Orleans sa 125:107, uz dva poena i dva skoka srpskog centra Bobana Marjanovića.

Los Anđeles Lejkersi su bez Dejvisa i Džejmsa teškom mukom pobedili odavno otpisani Hjuston (124:122), dok su u derbiju večeri Portland Trejlblejzersi nadigrali najbolji tim lige, Jutu Džez sa 105:98.

Bruklin je na povratku Džejmsa Hardena na teren (18 poena i 11 asistencija) bio bolji od San Antonija rezultatom 128:116, dok je Klivlend na svom terenu nadigrao Boston - 102:94.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

DAN BEZ KUPOVINE: Da li ste spremni da se na 24 časa oslobodite potrošačke logike?