ISPLIVAO SNIMAK PRETUČENOG KOŠARKAŠA HJUSTONA: Posle izlaska iz striptiz kluba ušao u pogrešan auto pa dobio flašu u glavu (VIDEO)

Novosti online

28. 04. 2021. u 09:00

KOŠARKAŠ Hjuston Roketsa Sterling Braun učestvovao je pre nekoliko dana u tučnjavi ispred striptiz kluba u Majamiju, a sada se pojavio video u kome se vidi u kakvom stanju je dočekao policiju.

ИСПЛИВАО СНИМАК ПРЕТУЧЕНОГ КОШАРКАША ХЈУСТОНА: После изласка из стриптиз клуба ушао у погрешан ауто па добио флашу у главу (ВИДЕО)

Foto: Screenshot / Twitter Andy Slater

Izveštač Foks njuza Endi Slejter objavio je snimak na kome se vidi Braun koji je posle izlaska iz kluba ušao u pogrešno vozilo.

Ljudi koji su sedeli u njemu su ga fizički napali i on je zadobio povrede glave, navodno nakon udara flašom. Sa njim je bio i Kevin Porter junior, a policajci navodno nisu sledili proceduru zbog čega je Policija okruga Majami Dejd pokrenula internu istragu.

Na snimku se jasno vidi da mu je gornji deo tela bio obliven krvlju, a navodi se da je u tom napadu zadobio povrede glave, zbog čega je prebačen u bolnicu. Pušten je nakon saniranja zadobijenih rana.

Braun ove sezone beleži 8,2 poena i 4,4  skoka po utkmici.

Dok je igrao za Milvoki, Braun je bio žrtva policijske brutalnosti. Početkom 2018. godine uhapšen je tokom noći zbog nepropisnog parkiranja. Policajci su ga opkolili, stavili mu lisice, naterali ga da legne na asfalt okrenut prema zemlji, vređali ga i upotrebili elektro-šoker, a jedan mu je nagazio zglob.

Braun je tužio Grad s obrazloženjem da se policija prema njemu tako nepotrebno brutalno odnosila prema njemu jer je bio crnac. Grad mu je ponudio vansudsku nagodbu i plaćanje 400.000 dolara u septembru 2019. godine, ali bez priznanja krivice i obavezivanja na promene postupka. On je to odbio, rekavši da je takva ponuda „šamar u lice“ i da poenta njegove tužbe nije bila iznuda. Grad se kasnije složio da javno prizna kršenje Braunovih ustavnih prava i da se obaveže na „konkretne promene u policijskoj proceduri u roku od 180 dana od potpisivanja nagodbe“. Tada je dogovoreno da  za odštetu dobije 750.000 dolara.

(Indeks.hr)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)