ZVEZDA POVUKLA TUŽBU PROTIV ABA: "Ispunjeno sve štro su crveno-beli zahtevali"

Novosti online

22. 04. 2021. u 15:44

ODRŽANA je vanredna Skupština ABA lige na inicijativu dosadašnjeg predsedavajućeg i direktora Cibone Domagoja Čavlovića.

ЗВЕЗДА ПОВУКЛА ТУЖБУ ПРОТИВ АБА:  Испуњено све штро су црвено-бели захтевали

FOTO: KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda izrazio je veliko zadovoljstvo što je Skupština održana u konstruktivnoj atmosferi i uz prisustvo svih klubova ABA lige.

Zvezda je odlučila da povuče tužbe pred Sudom u Zagrebu.

- S obzirom da je zaključno sa odlukama donetim na današnjoj sednici ispunjeno sve što je KK Crvena zvezda zahtevala u svojim tužbama pred Trgovačkim sudom u Zagrebu, KK Crvena zvezda će povući svoje tužbe. KK Crvena zvezda smatra da je ovakvom delovanjem i jedinstvom svih klubova i to pre završetka ligaškog dela sezone, ABA liga uspela u poslednjem trenutku da se vrati u pravne i zakonske okvire koji će joj omogućiti da funkcioniše u narednom periodu i do održavanja naredne, redovne Skupštine koju će zakazati Predsedništvo ABA lige - piše u saopštenju kluba sa Malog Kalemegdana.

Dodaje se i da je na sednici jednoglasno izglasano 9 tačaka dnevnog reda, uključujući i one najvažnije, a to su vođenje lige od strane predsedništva u sastavu KK FMP, KK Mornar i KK Zadar. Ovo telo će predsedavati ligom do njenog dogovorenog preoblikovanja koje se očekuje u septembru mesecu, što je utvrđeno i dogovoreno od strane svih klubova - piše u saopštenju kluba sa Malog Kalemegdana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)