JOKIĆ :"Moramo puno bolje u plej-ofu" (VIDEO)

Novosti online

13. 04. 2021. u 10:40

DVE asistencije nedostajale su Nikoli jokiću za novi tripl-dabl, ali i pored odlične utakmice našeg asa Denver je pretrpeo drugi uzastopni poraz u NBA ligi. Razloge za to pokušao je posle utakmice da objasni najbolji igrač Nagetsa i prvfi kandidat za nagradu MVP.

ЈОКИЋ :Морамо пуно боље у плеј-офу (ВИДЕО)

Tanjug

- Izgubljene lopte su bile problem, kao što su bile i u pretprošloj utakmici. Dali smo im previše šansi da igraju napade, nismo šutirali dobro. Oni su dali 18 trojki, mi osam. Kari je dao više trojki nego mi. Dao je 53 poena, nismo imali rešenja za njega. Loša utakmica za nas, moramo puno bolje ako želimo da nešto napravimo u plej-ofu - rekao je Jokić.

Finiš meča obeležila je i teška povreda Džamala Mareja, a Jokiću nije bilo lako da priča o tom.

- On je ratnik, uvek daje sve od sebe, bori se za sve. Videćemo, ne znam.

Denver je trenutno četvrti na Zapadu, sa pobedom više od Lejkersa. Mogu li do prednosti domaćeg terena u prvoj rundi plej-ofa?

- Mislim da je važnije da igramo dobro, da imamo dobar momentum. Imamo teške utakmice do kraja, jake protivnike. Ako možemo da uzmemo prednost domaćeg terena... Mnogo je bitnije da igramo bolje, da znamo svoje uloge, da budemo odlučniji.

Naredni meč je protiv Majami Hita za dva dana.

- Dolazi nam Majami sa Bjelicom i Dragićem. Oni su uvek nezgodni, ekipa koja se bori, ne predaje se. Raznovrsni su, jako puno napadačkih opcija imaju, jaki su odbrameno. Biće stvaro dobar test za nas - zaključio je Jokić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri