PREPOROĐENI BOGDANOVIĆ: Želimo plej-of, zbog toga su me doveli! Govorio je i o vakcinaciji

Novosti online

02. 04. 2021. u 19:28

PREPORODIO se Bogdan Bogdanović nakon izlaska iz povrede koju je zadobio na početku karijere u Atlanti.

ПРЕПОРОЂЕНИ БОГДАНОВИЋ: Желимо плеј-оф, због тога су ме довели! Говорио је и о вакцинацији

Foto Tanjug

Srpski košarkaš zajedno sa Tre Jangom gura "sokolove" ka završnici sezone. 

- Na startu je to bila nova situacija, novi tim i osetio sam kao da nisu znali moju igru, da mogu da kreiram, da mogu da budem više od šutera. Hteo sam da pustim da igra dođe meni, da izgradimo hemiju i međusobno poverenje. Nisam želeo da to bude u stilu „Hej, dajte mi loptu da vam pokažem šta mogu“. Nemam takav način razmišljanja, jednostavno kada dođe moj trenutak moram da budem spreman i da se dokažem. Na početku sezone, pre svega sa drugom petorkom, je bilo novo, više sam trčao i kretao se, bez mnogo driblinga. Nismo previše kreirali, moja uloga je bila prosta – uhvati loptu i šutni - rekao je Bogdanović za "Atletik". 

Bogdanović je koronu preležao pred početak sezone, te iz tog ugla nije stagnirao. Ističe da česta testiranja uz putovanja, mečeve i treninge ne ostavljaju previše prostora za odmor i opuštanje. 

- Bilo je teško. Morate da se pazite. Porodica i prijatelji nose maske sve vreme i kreću se dosta. I ja sam se trudio da budem pažljiv, ali sam morao da treniram. Radio sam svoje dnevne stvari i kretao sam se pored velikog broja ljudi. Možete da zaradite koronu bilo gde. Ako primetite nešto ne bi trebalo da izlazite nigde, nemojte ništa da radite. To je ono što sam naučio kako iz svog, tako i iz iskustva drugih ljudi. Imao sam sve simptome osim gubitka ukusa. Imao sam temperaturu, umor, bol u leđima, gubitak čula mirisa. Svako ima drugačija iskustvo. 

Otkriva Bogdanović i koliko je realno da se Atlanta nađe u doigravanju. 

anje?

- Naš tim i naš roster mi uliva samopouzdanje. Verujem da možemo da izborimo plasman u plej-of. Osećam da su nas zbog toga i doveli. Bilo mi je potrebno malo vremena da se oporavim i zahvalan sam ljudima na šansi koju sam dobio. Trudio sam se da se oporavim što pre kako bih mogao da im pomognem da pobeđuju. Rekao bih da nam je dosta pomoglo to što smo dobili osam mečeva u nizu. Naravno, to ne znači da smemo da se opustimo. Situacija sada je bolja nego što je bila pre Ol-star pauze. U dobroj smo poziciji - podvukao je Bogdan. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)