POHVALE NA RAČUN GRADA VRŠCA: KSS zadovoljan organizacijom Kupa „Milan Ciga Vasojević“

JJ: Baljak

15. 03. 2021. u 20:19

VRŠAC je minulog vikenda, posle mnogo godina, bio domaćin finalnog turnira Kupa „Milan Ciga Vasojević“, a da nije zaboravio kako se organizuju tako velika takmičenja, iako ovoga puta njihov ženski košarkaški klub nije bio među učesnicima, govori i pismo pohvale, koje im je stiglo od Košarkaškog saveza Srbije.

ПОХВАЛЕ НА РАЧУН ГРАДА ВРШЦА: КСС задовољан организацијом Купа „Милан Цига Васојевић“

FOTO: KSS

-Svojim angažovanjem, požrtvovanjem, energijom, posvećenošću i entuzijazmom, učinili ste da ovaj turnir, u ovim okolnostima, bude organizovan na vrhunskom nivou. Pokazali ste da je uspeh zagarantovan, kada se znanje, energija i posvećenost spoje u jedno. Mislim da ste zadali ozbiljan zadatak i postavili nivo organizacije ovakve manifestacije – napisao je Dušan Projović, potpredsednik KSS.

I na samoj ceremoniji dodele medalja finalistkinjama, koje im je uručila gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović, Grad je dobio plaketu „Za odličnu organizaciju finalnog turnira“, koju je primio član Gradskog veća za sport i omladinu Marko Rašić.

FOTO: KSS

-Drago mi je da smo kao organizatori turnira, zajedno sa Centrom „Milenijum“, pokazali svoj veliki kapacitet, kada su u pitanju najozbiljniji sportski događaji. Nadam se da će završnica Kupa „Milan Ciga Vasojević“ postati tradicionalna za naš grad – rekao je Rašić.

Specijalno priznanje – uramljeni dres sa njenim prezimenom – predsednik KSS Predrag Danilović uručio je i Vrščanki Tamari Radočaj, bivšoj košarkaškoj reprezentativki Srbije, a sadašnjoj pomoćnici gradonačelnice Vršca, koja je imala značajnu ulogu u organizaciji.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)