ISPLIVALA PRAVA ISTINA: Kingsi su lagali, ovo je pravi razlog zbog čega Bjelica nije igrao!

Novosti online

09. 03. 2021. u 17:21

ČELNICI Sakramento Kingsa su govorili neistinu u vezi sa statusom srpskog reprezentativca Nemanje Bjelice u tom timu, ako je verovatni uglednom sportskom sajtu „Atletik“.

ИСПЛИВАЛА ПРАВА ИСТИНА: Кингси су лагали, ово је прави разлог због чега Бјелица није играо!

Foto: Tanjug/Kevin C. Cox/Pool Photo via AP

Naš košarkaš je postao žrtva neuspelog pokušaja kluba da Marvina Beglija, projektovanu veliku zvezdu, dovede u situaciju da zaista to i postane.

Krilni centar izabran na NBA draftu 2018. godine pre Luke Dončića ipak, nikada nije opravdao to poverenje, te klub sada na sve načine pokušava da ga natera da "proradi". 

„Atletik“ piše da je pokušaj objašnjenja trenera Luka Voltona da je Bjelica van tima zbog ličnih razloga bio neistina – pravi razlog je pokušaj tima da Beglija oslobodi pritiska konkurencije i omogući mu da stekne samopouzdanje.

Potpuni promašaj – Begli u tome nije uspeo, Sakramento je morao da vrati Bjelicu u ekipu, ali je pitanje da li će to i nadalje biti slučaj.

U prethodnim danima su se pojavile informacije da veliki broj NBA timova želi srpskog košarkaša u svojim redovima zbog činjenice da može da pruži doprinos na mnoštvo različitih načina – šutevima, skokovima, asistencijama i organizacijom igre iz drugog plana.

Prelazni rok u NBA ligi traje do 25. marta, do kad bi trebalo da bude jasno šta će biti kako sa Beglijem i Bjelicom, tako i sa Sakramentom, koji je i dalje daleko od borbe za plej-of, koji čeka 2006. godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna