FILIPOVSKI ZADOVOLJAN: Konačno pobeda nad Borcem

Novosti online

11. 02. 2021. u 22:17

ZADOVOLjAN sam što smo posle dva poraza od Borca zabeležili pobedu, izjavio je trener košarkaša Partizana Saša Filipovski posle pobede nad Borcem.

ФИЛИПОВСКИ ЗАДОВОЉАН: Коначно победа над Борцем

foto: ABA liga

Partizan se plasirao polufinale Kupa Radivoja Koraća, pošto je večeras u Novom Sad pobedilo čačanski Borac 76:72 posle neizvesne zvaršnice.

- Zadovoljan sam što smo posle dva poraza od njih zabeležeili pobedu, ispravili smo neke greške iz prethodnih mečeva. Obe ekipe su pogađale važne i teške šuteve i još jednom ponavljam, zaista sam zadovoljan ishodom s ozbirom na to da smo u jednom trenutku ispustili veliku prednost - rekao je Filipovski na konferenciji za novinare posle meča.

On je čestitao Borcu na prikaznoj igri.

- Oni kada pogađaju mogu da dobiju bilo koju ekipu. Ušli smo u neizvesnu završnicu, zbog nesportske lične greške i izgubljene lopte, ali sam srećan što smo imali koncentraciju i rešili meč - zaključio je Filipovski

Kapiten Novica Veličković, kom je večerašnja utakmica bila 500. u crno-belom dresu, istakao je da ekipa mora već da se okrene polufinalu, u kom će igrati sa boljim iz duela Crvena zvezda- Radnički.

- Očekivali smo ovakvu utakmicu, Borac je protiv nas ove sezone igrao veoma dobro. Važno je da smo pobedili i prošli u polufinale. Nema mnogo vremena za odmor, pokušaćemo da se spremimo što bolje za subotnje polufinale - rekao je Veličković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)