TREĆI UZASTOPNI PORAZ DENVERA: Jokića "usporava" tim

G. K.

09. 02. 2021. u 19:48

IGRA Nikola Jokić ove sezone košarku života, međutim, ekipa Denvera ga uopšte ne prati u tome, pošto su i pored nove maestralne partije srpskog centra i 23. uzastopnog ostvarenog dabl-dabl (35 poena, 12 skokova i šest asistencija), Nagetsi upisali novi poraz, 11. ukupno, ovog puta od Milvokija, rezultatom 125:112, čime su pali na osmu poziciju Zapadne konferencije.

ТРЕЋИ УЗАСТОПНИ ПОРАЗ ДЕНВЕРА: Јокића успорава тим

foto: EPA

Ponovo je visoki Somborac bio usamljen u redovima ekipe iz Koloroda, odigravši još jednu MVP partiju, međutim to opet nije bilo dovoljno za trijumf njegove ekipe.

Posle pauze se u roster ekipe vratio Džamal Marej, ali bez preteranog učinka, s obzirom na to da je za gotovo 40 minuta na parketu ostvario samo 11 poena, tri skoka i četiri asistencije.

Nema sumnje da popularni Džoker trenutno više od ikoga zaslužuje MVP priznanje, međutim ukoliko se Denver ne trgne i počne da pobeđuje, ta nagrada će ostati samo san.

- Poslednje tri utakmice smo izgubili od ekipa koje nijednom nismo pobeđivali ove sezone, imali smo težak raspored. Moramo da igramo bolje svi, kolektivno i individualno. Moramo da nađemo način da pronalazimo lake otvorene šuteve. To nije stvar jednog igrača, već kolektiva. Frustracija je dobra stvar, nadam se da nas to može samo učiniti boljim - istakao je Jokić nakon meča.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna