MARINOVIĆ PRED FMP: Dobro se poznajemo, imam veliko poštovanje prema protivniku

Novosti online

04. 02. 2021. u 16:25

TRENER košarkaša Borca Marko Marinović rekao je da očekuje dobar meč protiv FMP-a u 18. kolu ABA lige.

МАРИНОВИЋ ПРЕД ФМП: Добро се познајемо, имам велико поштовање према противнику

FOTO: KK Mornar/MEDIA Pro/ABA liga

Čačani sutra od 20 sati u dvorani kraj Morave dočekuju tim iz Železnika.

- Očekujem da će biti dobra utakmica. Šteta što nema publike, ponovo moram da naglasim, jer mislim da bi ovo bio derbi začelja. FMP dobro poznajemo, igrali smo i u pripremnom periodu, kao i na početku lige. Doduše, oni su malo menjali tim, ali verujem da nema mnogo nepoznanica. Sve u svemu, imamo veliko poštovanje prema protivniku - rekao je Marinović za klupski sajt.

Njegov tim će u sustrašnjem duelu biti jači za novog igrača Dudu Sanadzea, košarkaša koji je nedavno stigao u grad na Moravi.

- Doveli smo novog igrača u svoje redove. To smo bili prinuđeni da učinimo zbog povrede Radovana Đokovića. To je nama veliki problem, jer smo mi polagali velike nade u njega. Ne treba da posebno naglašavam da je on jedan od naših glavnih igrača, koji je među najzaslužnijima za plasman u jadransku elitu. Zbog njegove povrede bili smo prinuđeni da brzo reagujemo dovođenjem gruzijskog reprezentativca Dude Sanadzea. On igra na sličnoj poziciji kao Raša, a ja se nadam da će mu biti adekvatna zamena - zaključio je Marinović.

Borac trenutno ima skor od 4-11 na 12. mestu na tabeli, dok je FMP zabeležio pet trijumfa i 10 poraza i drži 10. poziciju.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Tanjug)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)