RADONJIĆ POSLE POBEDE NAD MEGOM: Nismo bili dovoljno dobri u odbrani, najvažnije je da smo trijumfovali

Novosti online

01. 02. 2021. u 20:48

KOŠARKAŠI Crvene zvezde pobedili su Megu sa 92:85 u 17. kolu ABA lige, a trener crveno-belih Dejan Radonjić nije bio zadovoljan igrom u odbrani.

РАДОЊИЋ ПОСЛЕ ПОБЕДЕ НАД МЕГОМ: Нисмо били довољно добри у одбрани, најважније је да смо тријумфовали

FOTO: KK Crvena zvezda/ABA liga

Poznato je da crnogorski stručnjak mnogo pažnje posvećuje igri u defanzivi. Istakao je da je bilo teško dobiti ovu utakmicu posle evroligaških okršaja.

- U svakom slučaju posle dve nedelje sa duplim programom u Evroligi uvek je nezahvalno ući u novi duel, posebno ako se igra protiv jakog rivala kao što je Mega. Večeras su igrali jako dobar meč, morali smo da igramo do poslednjeg atoma snage zbog za nas jako važne pobede - rekao je Radonjić.

Kao što smo napisali, Radonjić nije bio zadovoljan kako je njegova ekipa izgledala u odbrani, ali je pohvalio igrače za nastup u napadu.

- Mislim da smo odigrali meč nedovoljno dobro odbrambeno. Ovo je sitaucija koja je zahtevala možda i drugačiji način igre. Očekujem da ćemo i u tom segmentu biti bolji u narednom periodu, a nadam se da ćemo u narednim mečevima da zadržimo ovako dobro napadačko raspoloženje.

Upitan je bio da prokomentariše igru Lengstona Hola koji je dobio više minuta usled odsustva Korija Voldena. Ipak, bio je fokurisan na igru tima.

- Mislim da su svi momci dali veliki doprinos, momci su dali sve od sebe i uspeli smo da dođemo do pobede što je bilo najvažnije - zaključio je Radonjić.

Zvezda je sada jedina ekipa u ABA ligi sa dva poraza i ima učinak 12-2.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DŽEJMS NESTRPLJIV! NBA legenda jedva čeka da počne