KO ĆE U FINALE SA ZAPADA? Čarls Barkli ima iznenađujućeg favorita na koga je uplatio 100.000

Novosti online

24. 12. 2020. u 15:13

LEGENDARNI američki košarkaš Čarls Barkli ima svog favorita za osvajanje Zapadne konferencije NBA lige, a ime kluba će sve iznenaditi.

КО ЋЕ У ФИНАЛЕ СА ЗАПАДА? Чарлс Баркли има изненађујућег фаворита на кога је уплатио 100.000

FOTO: Printskrin/InsideNBA

Barkli je u emisiji uživo imenovao Portland Trejblejzers kao ekipu od koje očekuje da osvoji Zapad i plasira se u veliko finale NBA lige.

- Ovlašćujem svog agenta Marka, ovo je moja prva opklada. Želim da se kladim u 100.000 dolara da će Portland pobediti u Zapadnoj konferenciji. Završi taj posao za mene sutra, Mark - rekao je popularni Ser Čarls.

Portland je sezonu otvorio ubevljivim porazom 20 razlike od Jute, ali Barkli veruje da Demijen Lilard i drugovi imaju kvalitet potreban za plasman u Veliko finale.

Kvota na tako nešto u kladionicama kreće se od 20 do 32, što znači da bi legendarni košarkaš mogao da inkasira dva do tri miliona zelenih novčanica.

Barkli je bio član originalnog i po mnogima jedinog pravog Drim-tima iz 1992, a u NBA karijeri igrao je za Filadelfiju, Finks i Hjuston.

Siksersi su ga izabrali kao petog pika na draftu 1984, na kome je portland napravio najveću grešku u istoriji NBA drafta, kad je umesto Majkla Džordana izabrao Sema Bouvija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

IDEMO KORAK PO KORAK, OČEKUJE NAS VEOMA KVALITETAN TURNIR U PARIZU: Selektorka  Maljković u susret Olimpijskim igrama