FILIPOVSKI PRED SERIJU TEŠKIH UTAKMICA: Najvažnija će biti energija, Uniks skup odličnih individualaca

Beta

16. 11. 2020. u 12:30

TRENER košarkaša Partizana Sašo Filipovski rekao je danas da njegov tim u narednih sedam dana očekuju tri teške utakmice i istakao da će najvažnija biti energija.

ФИЛИПОВСКИ ПРЕД СЕРИЈУ ТЕШКИХ УТАКМИЦА: Најважнија ће бити енергија, Уникс скуп одличних индивидуалаца

FOTO: KK Partizan

- Nemamo puno vremena za odmor i sada je trenutak kada treba biti najpametniji. Najvažnija će biti energija. Imamo tri utakmice u sedam dana, sa mnogo jakim protivnicima. Prvi na redu je Uniks koji ima veliki individualni kvalitet i zato će biti važno da imamo visoku koncentraciju i da se pametno spremamo za svakog protivnika - jednog po jednog", rekao je Filipovski, prenosi klub.

Košarkaši Partizana sutra dočekuju Uniks iz Kazanja, u utakmici osmog kola Evrokupa.

Zbog problema Huventuda i Venecije sa korona virusom, crno-belima su odloženi mečevi šestog i sedmog kola, pa sutrašnji meč dočekuju sa učinkom od dve pobede i tri poraza.

Po planu odigravanja zaostalih utakmica, Partizan će utakmicu šestog kola protiv Huventuda odigrati već u četvrtak, a serija teških mečeva biće kompletirana u ponedeljak kada će crno-beli dočekati Crvenu zvezdu u okviru ABA lige.

- Iako znamo raspored, sva pažnja nam je usmerena ka prvom sledećem rivalu. Ekipu Uniksa čine jako dobri igrači i veliki broj njih ima puno poena u svojim rukama. Mi ih moramo zaustaviti timski, uz maksimalnu energiju tokom svih 40 minuta", rekao je plejmejker Partizana Nemanja Gordić.

- Veoma je važno da od početka utakmice, od prve lopte, budemo sto posto koncentrisani i da kroz igru koja nam više odgovara pravimo rezultat", dodao je on.

Utakmica Partizan - Uniks igra se sutra od 20.30 u Hali sportova "Ranko Žeravica".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024