MARINA MALJKOVIĆ: Pobeda za sve u Srbiji koji se bore sa koronom

Tanjug

14. 11. 2020. u 21:48

SELEKTORKA ženske košarkaške reprezentacije Marina Maljković pobedu protiv Turske posvetila je svim ljudima u Srbiji koji se bore sa korona virusom.

МАРИНА МАЉКОВИЋ: Победа за све у Србији који се боре са короном

Foto: N.Paraušić

Košarkašice Srbije večeras su u Istanbulu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo pobedile domaću selekcije 83:76 posle velike borbe i dva produžetka, čime su izborile plasman na šampionat Evrope 2021.godine.

- Zaista ne bih trošila reči na košarku, osećam potrebu da kažem ono što mi je na srcu. Ovu pobedu posvećujem svima u Srbiji koji se bore sa ovom bolešću, sa svime što se dešava u celom svetu, pa i kod nas, svim zdravstvenim radnicima. Veliki broj njih mi je pustio poruku, čestitaju", rekla je Maljković za sajt KSS.

Ona je čestitala svojim igračicama na junačkoj pobedi, a Amerikanki Ivon Anderson poželala je dobrodošlicu.

- Primila sam i jednu posebnu poruku od mojih prijatelja koji leže u „Areni“ bolesni, da su gledali ove naše dve utakmice. Naravno, da su se, koliko je to moguće i bolje osećali. Moram da čestitam svojim košarkašicama na junačkoj pobedi. Ovo je zaista, posle dva produžetka, bila junačka pobeda. Od prve do poslednje. I da iskoristim priliku da kažem: Ivon, dobrodošla u Srbiju", zaključila je Maljković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna