VIRUS "POTOPIO" VENECIJU: Partizan ne igra u Italiji – ZVANIČNO

G. K.

11. 11. 2020. u 08:21

KORONA virus nastavlja da se meša u raspored košarkaša Partizana.

ВИРУС ПОТОПИО ВЕНЕЦИЈУ: Партизан не игра у Италији – ЗВАНИЧНО

FOTO: KK Partizan

Nakon prošlonedeljne otkazane utakmice protiv Huventuda zbog nekoliko zaraženih igrača u španskom klubu, ista sudbina je zadesila i meč koji su crno-beli danas trebalo da odigraju sa Venecijom u okviru 7. kola grupne faze Evrokupa, pošto je tim sa severa Italije prijavio pozitivne testove kod svojih igrača.

- Venecija obaveštava javnost da su se, nakon testova obavljenih u nedelju uveče nakon povratka iz Rima i testova verifikacije juče, pojavili pozitivni slučajevi na Kovid-19 unutar tima. Ostali testovi čekaju da budu obraćeni, a u međuvremenu su aktivnosti ekipe prestale. Pozitivni subjekti su asimptomatični i celokupan tim je poslat u desetodnevnu izolaciju - stoji u saopštenju italijanskog tima.

To je odmah prijavljeno čelnicima takmičenja koji su odlučili da otkažu utakmicu. Novi termin odigravanja će biti naknadno određen, zajedno sa svim dosadašnjim mečevima koji su iz istog razloga morali da se pomere.

Ekspedicija Partizana je na Apenine otputovala još u ponedeljak, da bi po saznanju da rival "boluje", odlučila da sa preko potrebnim treninzima nastavi u Italiji odakle će se direktno i uputiti za Zagreb na subotnji meč sa Cibonom u ABA ligi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)