TONI PARKER: Spremni smo da igramo iza zatvorenih vrata samo mesec dana, ni dan više!

Novosti online

30. 10. 2020. u 22:26

Uvođenje policisjkog časa koje je najavio francuski predsednik Emanuel Makron utiče i na sport u toj zemlji, samim tim i na Asvel.

ТОНИ ПАРКЕР: Спремни смо да играмо иза затворених врата само месец дана, ни дан више!

FOTO: EPA

Kako navodi portal Eurohups Toni Parker bivši francuski reprezentativac i predsednik kluba iz Vilerbana istakao je da njegov tim može da izdži da igra mesec dana iza zatvorenih vrata, ali ni dana duže od toga.

- Spremni smo da igramo iza zatvorenih vrata mesec dana, dok traje policijski čas, ali samo ovog meseca. Takođe smo spremni da u Evroligi i domaćoj ligi igramo bez navijača, ali biće veoma teško ako to bude trajalo duže od mesec dana – rekao je Parker.

Njegov tim je u četvrtak izgubio od ekipe Žalgirisa rezultatom 83:74, a već je na toj utakmici bio dosta smanjen broj navijača zbog situavije sa koronavirusom.

-I mi smo oslabljeni. Nedostatak publike stvara finansijska pitanja i probleme u poslovanju kluba– zaključio je Toni Parker.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024