SAŠA OBRADOVIĆ: Himki je opasan kad je kompletan, ali imamo i mi adute

Novosti online

29. 10. 2020. u 13:33

KOŠARKAŠI Crvene zvezde u petak od 18 časova gostuju u Moskvi ekipi Himkija u 6.kolu Evrolige.

САША ОБРАДОВИЋ: Химки је опасан кад је комплетан, али имамо и ми адуте

KK Crvena zvezda

Utakmica se igra u dvorani „Mitišči Arena“ u Moskovskoj regiji, a crveno-beli su otputovali u Rusiju u najjačem sastavu. Tim će tokom večeri trenirati u terminu predviđenom za odigravanje utakmice.

Ruski tim će dočekati crveno-bele u najjačem sastavu, nakon puno problema sa povredama i virusom korona.

- Himki u dosadašnjem toku lige i sezone, nije pokazao ni pravo lice ni pun roster, konačno su zajedno. Sem Stefana Jovića, cela ekipa je na okupu. Verujem da ovu utakmicu vide kao priliku da se vrate na neki kolosek. Mi ipak treba da razmišljamo samo o nama, i taj neki kondicioni deo, možda možemo fizičkom igrom svih 40 minuta da tražimo našu šansu za pobedu.

Trener srpske ekipe ističe da je aktuelna korona kriza najviše pogodila upravo tim iz Podmoskovlja, ali da i on ima kadrovskih problema.

- Himki je ako ne ekipa za F4, za TOP 8 sigurno, takav je roster, ali ponavljam, mi imamo svoje probleme, adaptacija Terija i Ročestija, period prilagođavanja O'Brajanta koji je potreban uz nesumnjiv kvalitet koji poseduje. Potrebno je vreme da se prilagodi ekipi - rekao je trener Zvezde Saša Obradović o narednoj utakmici i novom pojačanju Džoniju O Brajantu.

Crveno-beli se nakon meča u Moskvi, vraćaju u subotu u prepodnevnim časovima u Beograd, već u ponedeljak očekuje ih meč 5.kola ABA lige sa Krkom, a onda kreće izuzetno teška serija utakmica koju otvaraju gostovanjem u Minhenu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda