POTRESNO, TRENER MORNARA UMALO ZAPLAKAO: Igrači nam se bore za život a mi igramo utakmicu (VIDEO)!

Novosti online

27. 10. 2020. u 15:34

MORNAR će u sredu u okviru 5. kola Evrokupa dočekati Budućnost u crnogorskom derbiju.

ПОТРЕСНО, ТРЕНЕР МОРНАРА УМАЛО ЗАПЛАКАО: Играчи нам се боре за живот а ми играмо утакмицу (ВИДЕО)!

FOTO: Printskrin/Jutjub/Mornar Bar

Treneru Mornara Mihailu Pavićeviću nije do košarke, veliki broj njegovih igrača je nakon testiranja smešten u izolaciju pošto su pozitivni na korona virus. 

Ipak, po propozicijama imaju dovoljan broj raspoloživih igrača i prinuđeni su da izađu na teren. 

"Moram da kažem da mi je, pre svega iz porodičnih razloga, a ni kao treneru, u ovom trenutku mi nije lako da govorim o košarci. Nažalost, situacija je da ne kažem alarmantna, ali nije dobra uopšte. Kao trener, ne mogu da razmišljam o pripremi utakmice, nego brojim koliko igrača imam na treningu i ko će sledeći biti pozitivan",  kaže Mihailo Pavićević. 

On ulogu favorita prepušta Podgoričanima. 

"Do pre sedam dana i mi smo izgledali odlično i sećate se, bio sam ponosan igrama koje smo pružali, ali viša sila nas je dovela u situaciju u kojoj smo se našli. Ni malo nije lako. Još uvek ne znamo u kom sastavu ćemo nastupiti u sredu. Za sada sigurno bez četvorice glavnih igrača. Nadamo se da će se na tome završiti, da ćemo se vratiti normalnom radu, ali... To "ali" je veoma naglašeno", ističe trener Mornara.

Trener Barana pita se zbog čega se uopšte danas igra košarka!? 

"Iskreno da vam kažem, sve ovo pomalo gubi smisao. Jer, pitanje je za šta se igra. Za publiku se ne igra, jer je nema. Što se sporta tiča i to ponestaje. Bojim se da će na kraju najbolja ekipa biti ona koja bude imala sreće sa koronavirusom. Ko bude zdraviji, može da računa na uspeh. Ovo nije kritika, svi smo želeli ovo i svi smo u istoj situaciji. Ali, kada se sretnete sa ovom situacijom u kojoj se neki članovi bore za život, svaka priča o košarci je besmislena", zaključuje trener crnogorskog tima.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

FINALE PRE FINALA: Jokić protiv Lebrona za kraljevsku krunu (VIDEO)