ŠĆEPANOVIĆ ZADOVOLjAN SAMO POBEDOM: Nemamo vremena da korigujemo stvari

Novosti online

18. 10. 2020. u 09:30

ШЋЕПАНОВИЋ ЗАДОВОЉАН САМО ПОБЕДОМ: Немамо времена да коригујемо ствари

FOTO: AP

KK PARTIZAN upisao je prvu pobedu u ABA ligi.

Crno-beli su nadigrali FMP u Železniku, ali trener Vlado Šćepanović nije bio zadovoljan pojedinim stvarima u igri svog tima.

– Jedino čime mogu da budem zadovoljan je pobeda. Opet ponavljamo neke stvari, ne znam koji je razlog iskreno da vam kažem. Vraćati ih tri-četiri puta u život, to je neozbiljno za ovu ekipu i ove iskusne igrače. Da li je to prevelika pauza od šest-sedam meseci, da li se još nije ušlo u ritam, ali nažalost smo zbog toga izgubili utakmicu od Huventuda u Badaloni, dobijenu utakmicu. Izgubili smo i od Budućnosti. Ne znam do kada imamo kredit da možemo da gubimo utakmice na nekošarkaške stvari, na koncentraciju, fokus, nezagrađivanje i izgubljene lopte. Stvari koje jedna timska ekipa ne sme sebi da dozvoli, kaže Vlado Šćepanović i dodaje:

- Zaslužili smo pobedu, ali jedino čime mogu da budem zadovoljan je pobeda i ni sa čim drugim. Jednostavno nemamo vremena, putujemo, igramo, nemamo vremena da korigujemo stvari nažalost, ali predaje nema, tu smo da se borimo. Nije krenulo sve kako je trebalo. Nažalost ta utakmica u Badaloni je odredila neki tok, sve bi bilo drugačije, ali šta bi bilo kad bi bilo, nema veze. Nalazimo se sada u takvoj situaciji, moramo da se borimo za svaku utakmicu, imamo kvalitet, ali mi ne igramo ni sa 20% svojih mogućnosti, rekao je Šćepanović, a preneo klupski sajt.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)