KONTROVERZNI KOŠARKAŠ OPET PROZVAO DONČIĆA: Luka i Nikola vrše pritisak na sudije (VIDEO)

Novosti online

08. 09. 2020. u 10:03

PARTIK Beverli ponovo je poslao otrovnu strelicu ka Luki Dončiću, a ovog puta je potkačio i Nikolu Jokića.

КОНТРОВЕРЗНИ КОШАРКАШ ОПЕТ ПРОЗВАО ДОНЧИЋА: Лука и Никола врше притисак на судије (ВИДЕО)

foto: Printskrin Jutjub

Košarkaš Klipersa je, posle utakmice sa Denverom, izašao pred novinare u fudbalskom dresu Real Madrida i na pitanje o centru Nagetsa potkačio i beka Dalasa.

- Nikola pokazuje na terenu isto što i Luka: Mnogo drame. To stvara veliki pritisak na sudije u donošenju prave doluke – rekao je Beverli.

Kontroverzni igrač je zbog komentarisanja rivala već bio kažnjen sa sa 25.000 dolara. I ponovo je ponovio isto “delo” u plej-of seriji.

Rivalstvo igrača Klipersa i Luke Dončića počelo je da se primećuje tokom prve serije plej-ofa NBA lige u Diznilendu. Uprkos tome što je ekipa iz Los Anđelesa bila bolja u četvrtfinalu igrači su pokazali frustraciju zbog fantastičnih partija slovenačkog košarkaša. Naročito Markus Moris koji se čak dva puta fizički obračunavao sa Dončićem.

- Dve utakmice zaredom je Moris uradio isto. Zaista sam se nadao da prvi put nije bilo sa namerom, ali kad se provokacija ponovila jasno je da nisam bio u pravu. Ne želim da imam posla sa takvim igračima. Samo idem dalje – rekao je Luka Dončić posle zadnje utakmice Dalas – Klipersi.

Oglasio se tada i Markus Moris:

- Nikada nisam imao nameru da povredim Dončića. U ovoj seriji smo imali puno oscilacija. Bila je to vrlo jaka borba. Ne želim da se brka igranje košarke sa pokušajima da se neko povredi.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju