DONČIĆ IZLAZI NA CRTU JOKIĆU: Ko je pravi MVP (VIDEO)

Novosti online

11. 04. 2024. u 09:42

Regularni deo sezone NBA lige ulazi u završnu sezonu, a pored borbe za što bolju poziciju na tabeli uoči plej-ofa, zagreva se kampanja i za individualne nagrade.

ДОНЧИЋ ИЗЛАЗИ НА ЦРТУ ЈОКИЋУ: Ко је прави МВП (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Prema zvaničnom sajtu NBA lige, ali i mišljenju većine stručnjaka, Nikola Jokić je glavni kandidat da treći put u karijeri ponese zvanje najkorisnijeg igrača, nagradu MVP igrača.

Međutim, izgleda da se u Dalasu ne slažu sa tim. U redovima Maveriksa smatraju da ovo priznanje prvi put treba da ode u ruke Luke Dončića, velikog prijatelja Nikole Jokića i glavnog rivala u trci za MVP zvanje.

Tako su Dalas maveriksi uoči utakmice protiv Majamija svi na teren izašli sa majicama na kojima je na srpskom pisalo „pravi MVP“. Jedini koji je nije nosio bio je Luka Dončić, pa je jasno da u timu iz Teksasa sugerišu kome bi trebalo da pripadne ova nagrada.

Pritisak iz Teksasa je stigao, a da li će uroditi plodom, saznaćemo za nekih mesec dana, kada će biti zvanično proglašen najbolji igrač NBA lige za ovu sezonu.

BONUS VIDEO Košarkašice Mege osvojile Kup pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)