KONAČNO! Rekord karijere u NBA ligi Vasilija Micića, dobar i Pokuševski

Novosti online

14. 03. 2024. u 06:47

Košarkaši Šarlota su u gostima slavili protiv Memfisa sa 110:98, a jedan od najzaslužnijih za to bio je srpski plejmejker Vasilije Micić koji je sa 25 poena stigao do rekorda u dosadašnjoj NBA karijeri.

КОНАЧНО! Рекорд каријере у НБА лиги Василија Мицића, добар и Покушевски

FOTO: Tanjug/AP

Micić je pogodio devet od deset šuteva iz igre, od čega pet od šest za tri poena, a pored toga je upisao i osam asistencija.

Drugi srpski košarkaš u redovima Šarlota Aleksej Pokuševski je za 27 minuta u igri zabeležio devet poena, pet skokova i tri asistencije.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Majls Bridžis sa 27 poena, dok je u timu Memfisa najbolji bio Džej Džej Džekson sa 26 ubačenih poena.

Portland je na svom terenu bio bolji od Atlante sa 106:102.

Anferni Simons sa 36 i Deandre Ajton sa 33 poena i čak 19 skokova su predvodili Portland do pobede, dok Atlanti nije pomoglo ni 40 poena Dežontea Marija. Kapiten Srbije Bogdan Bogdanović je ubacio samo osam poena, uz isto toliko asistencija i sedam skokova.

Košarkaši Dalasa su kao domaćini pobedili Golden stejt sa 109:99, predvođeni Kajrijem Irvingom (23 poena) i Lukom Dončićem (21), dok je sjajno veče imao Demarkus Derozan koji je u pobedi svog Čikaga protiv Indijane posle produžetka sa 132:129 ubacio 46 poena.

U preostalim mečevima, Sakramento je bio bolji od Los Anđeles lejkersa sa 120:107, Detroit je slavio protiv Toronta sa 113:104, Orlando protiv Bruklina sa 114:106, dok je Klivlend pobedio Nju Orleans sa 116:95.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!