SRBIN TRAGIČAR! Vasilije Micić obradovao zemljaka (VIDEO)

Novosti online

04. 03. 2024. u 07:48

Košarkaši Toronta pobedili su prošle noći na svom terenu ekipu Šarlota sa 111:106, a pobede u NBA ligi su između ostalih upisali i Boston i Oklahoma.

СРБИН ТРАГИЧАР! Василије Мицић обрадовао земљака (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Ekipu Darka Rajakovića su do 23. pobede u sezoni vodili Ar Džej Beret sa 23 i Imanuel Kvikli sa 22 poena, dok je Geri Grant dodao 17.

U redovima Šarlota, koji je doživeo i četvrti poraz u nizu, najbolji je bio Brendon Miler sa 26 poena i deset skokova. Srpski košarkaš Vasilije Micić je na terenu proveo 36 minuta i upisao je 12 poena, šest asistencija i dva skoka, ali na kraju utakmice bio je tragičar.

On je izgubio loptu u poslednjem napadu i na taj način Šarlot je propustio priliku da eventualnim šutem za tri poena izjednači i utakmicu uvede u dramatičnu završnicu.

Boston je upisao 11. pobedu u nizu i treću najubedljiviju pobedu u istoriji franšize pošto je kao domaćin slavio protiv Golden stejta sa ubedljivih 140:88.

Najefikasniji u redovima Seltiksa bili su Džejlen Braun sa 29 i Džejson Tejtum sa 27 poena, dok je Pejton Pričard dodao 19. Kod gostiju najbolji su bili Lester Kinones sa 17 i Mozes Mudi sa 11 poena, dok je Stef Kari meč završio sa samo četiri postignuta poena.

Košarkaši Oklahome su pobedili u gostima Finiks sa 118:110 i preuzeli prvo mesto na Zapadnoj konferenciji.

Šaj Gildžes Aleksander je bio najefikasniji u pobedničkom timu sa 35 poena, dok je Džejlen Vilijams pobedi doprineo sa 22 poena.

Jusuf Nurkić je oborio rekord Finiksa upisavši 31 poen na utakmici, a uz to je zabeležio i 14 poena i četiri asistencije. Najefikasniji u poraženom timu bio je Bredli Bil sa 31 poenom.

Los Anđeles klipersi su bili bolji od Minesote sa 89:88, uz 32 poena Kavaja Lenarda, Njujork je slavio protiv Klivlenda sa 107:98, San Antonio protiv Indijane sa 117:105, uz 31 poen Viktora Vembanjame, dok je Orlando pobedio Detroit sa 113:91.

BONUS VIDEO: Porodica promenila "Oče naš" zbog KK Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!