PARTIZAN TREĆI U BEOGRADU: Savo Drezgić razbio protivnika u juniorskoj Evroligi

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

03. 03. 2024. u 15:58

KOŠARKAŠI Partizana osvojili su treće mesto na juniroskom turniru Evrolige u Beogradu. Crno-beli su pobedili "Tim sledeće generacije" sa 81:72 (19:18, 12:18, 21:18, 29:18).

ПАРТИЗАН ТРЕЋИ У БЕОГРАДУ: Саво Дрезгић разбио противника у јуниорској Евролиги

FOTO: M. Vukadinović

Bili su u zaostatku izabranici Bojana Simanića posle 20 minuta igre u hali "Aleksandar Nikolić" - 31:36.

Mnogo bolje je Partizan odigrao drugo poluvreme, posebno četvrtu četvrtinu koju je rešio u svoju korist sa 29:18. To je bilo dovoljno da se savlada tim Peterija Koponena i osvoji treće mesto.

Još jednu fantastičnu partiju pružio je Savo Drezgić i pokazao je o kakvom se talentu radi. Mladi košarkaš crno-belih je za nešto više od 34 minuta ostvario učinak od 27 poena, 10 skokova i sedam asistencija, što mu je donelo indeks korisnosti - 35.

Pored njega odličnu partiju u ekipi iz Beograda pružio je i Aleksa Dimitrijević koji je postigao 21 poen i uhvatio devet lopti.

Podsetimo, Mega je u meču za peto mestu u srpskom duelu pobedila Crvenu zvezdu. U finalu se sastaju Armani - Barselona (16.30).

BONUS VIDEO: Atmosfera u "Čairu" 50 minuta pred finale Kupa Koraća

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić