FMP OSTVARIO VAŽNU POBEDU U ABA LIGI: Borac bez rešenja za odličnog Kuzmića

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

02. 03. 2024. u 22:06

KOŠARKAŠI FMP-a ostvarili su važnu pobedu u ABA ligi. "Panteri" su u 21. kolu savladali Borac sa 86:72 (26:19, 19:22, 28:18, 13:13).

ФМП ОСТВАРИО ВАЖНУ ПОБЕДУ У АБА ЛИГИ: Борац без решења за одличног Кузмића

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Tim Saše Nikotovića je do trijumfa stigli najviše zahvaljujuči odličnoj igri u prvoj i trećoj četvrtini kada su napravili razliku koju Čačani nisu mogli da stignu.

Iako je gost bio na samo četiri poena minusa - 45:41 posle 20 minuta igre u Železniku, loša igra pre svega u odbrani u trećem kvartalu omogućila je domaćinu da stekne osetniju prednost.

Izabranici Dejana Mijatovića su pokušali da se vrate u četvrtoj četvrtini, ali "panteri" bili bolji protivnik na ovoj utakmici u stigli su do zasluženog trijumfa.

Najefikasniji kod pobednika bio je Ognjen Kuzmić koji je upisao dabl-dabl učinak od 16 poena i 10 skokova. Bivšeg centra Zvezde je pratio Andrija Stepanović sa 14. Kod Čačana najviše su se istakli Ronaldo Segu i Ognjen Čarapić sa po 17.

FMP sada ima učinak 7-14, dok je Borac na 8-13. Tim iz Železnika sada ima tri pobede više od Krke i Mornara i nalazi se u sve boljojoj poziciji kada je u pitanju borba za opstanak na Jadranu.

BONUS VIDEO: CRVENO-BELO SLAVLjE: Ovako su košarkaši Zvezde slavili pobedu nad Partizanom u finalu Kupa

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave