TO MOŽE SAMO PARTIZAN! Kum Željka Obradovića se emotivno slomio (VIDEO)

Novosti online

01. 03. 2024. u 08:19

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je posle pobede nad Efesom (100:90) u Evroligi da ne vidi sebe nigde osim u Partizanu i da će ili ostati u klubu ili neće više nigde raditi.

ТО МОЖЕ САМО ПАРТИЗАН! Кум Жељка Обрадовића се емотивно сломио (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

- Ne vidim sebe nigde osim u Partizanu. Ili ću ostati u klubu ili više neću nigde raditi. Kako će to izgledati u budućnosti, to ćemo još videti. Ponosan sam i srećan što sam trener kluba koji volim. Ovo što sam doživeo večeras, ali i uopšte od mog povratka u klub, za ovakve stvari se valja roditi. Sve što radim ovde, radim zbog njih, oni su najveća snaga kluba. Srce mi je puno kad vidim koliko dece dolazi na naše utakmice -  rekao je Obradović, koji ima ugovor do kraja tekuće sezone.

Željko Obradović dobio je veliku podršku navijača Partizana na meču sa Efesom! Cela "Arena" dugo je skandirala ime i prezime legendarnog trenera.

Emocije su bile jake, a nekog su uspele i da slome...

Pomoćni trener tima iz Humske i kum Željka Obradovića Vladimir Androić nije mogao da sakrije suze. Dok je hala pevala Obradoviću, ovaj iskusni stručnjak je plakao.

Na kraju ga je Željko i zagrlio.

- Partizan je emocija! Partizan je porodica - poručili su iz Partizana na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori