PEHAR ZA PETRUŠEVA: Olimpijakos pobednik Kupa Grčke

Novosti online

18. 02. 2024. u 20:40

Košarakaši Olimpijakosa savladali su ekipu Panatinaikosa u finalu kupa Grče na Kritu rezultatom 69:58

ПЕХАР ЗА ПЕТРУШЕВА: Олимпијакос победник Купа Грчке

FOTO: EPA

Još jedan atinski derbi doneo je ono što i je i karakteristično za ovakve mečeve. Mali broj poena, veliki broj faulova i veliku bitku ljutih rivala. 

Atinski "Crveno-beli" vodili su od samog početka meča, ali u prvom poluvremenu nisu uspevali da steknu ozbiljniju prednost, pa su na odmor posle dvadeset minuta igre otišli sa rezultatom 30:25.

U drugom poluvremenu, nastavili su sa dobrim igrama i velikom agresivnošću i uspeli da održe rezultatsku prednost, da bi u četvrtoj četvrtini ona bila i dvocifrena. Na kraju su izabranici Jorgosa Bracokasa zasluženo slavili i podigli trofej namenjen pobedniku kupa Grčke.

Po 13 poena ubacili su Mustafa Fal i Mozes Rajt. Treba dodati i da je Filip Petrušev bio odličan sa 10 poena. U Panatinaikosu po 16 su dodali Kostas Mitoglu i Matijas Lesor koji je ubacio 12.

BONUS VIDEO: SVI KAO JEDAN: Igrači i navijači Zvezde zajedno proslavili Kup Koraća

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)