PARTIZAN SIGURAN PROTIV HERCEGOVCA: Crno-beli ubedljivi na startu Kupa Radivoja Koraća

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

15. 02. 2024. u 21:44

KOŠARKAŠI Partizana nisu dozvolili nikakvo iznenađenje i plasirali su se u polufinale Kupa Radivoja Koraća nakon što su pobedili Hercegovac iz Gajdobre sa 92:67 (14:13, 23:16, 27:19, 28:19).

ПАРТИЗАН СИГУРАН ПРОТИВ ХЕРЦЕГОВЦА: Црно-бели убедљиви на старту Купа Радивоја Кораћа

FOTO: A. Ilić

Izabranici Željka Obradovića važili su za velikog favorita na ovom susretu. To su i potvrdili na parketu, iako je tim Aleksandra Komnenića pružio dobar otpor evroligašu posebno u prvom poluvremenu.

Crno-beli su na odmor otišli sa osam poena prednosti - 37:29. Ipak, dodali su gas u trećem kvartalu i razlika je vrlo brzo postala dvocifrena i tako je ostalo do kraja utakmice.

Bez obzira na to što je Partizan bio bolji rival na parketu niškog "Čaira" ekipa koja se takmičii u Drugoj ligi Srbije nije se predavala i pokupila je simpatije ljubitelja igra pod obručima.

Navijači Partizana su pred ovaj meč saznali jednu nimalo dobru vest. Alen Smailagić nije konkurisao za tim pošto se nije osećao dobro.

Ipak, sve koji vole crno-bele boje je obradovalo to što je na terenu bio Uroš Trifunović nakon nekoliko propuštenih mečeva. On je za 25 minuta postigao 10 poena.

Najefikasniji kod pobednika bio je Tristan Vukčević sa 15 poena, dok je Balša Koprivica upisao dabl-dabl od 13 poena i 14 skokova. Na drugoj strani najbolji su bili Miloš Dimić i Dragan Marić sa po 14.

Partizan će u polufinalu igrati protiv Vojvodine koja je napravila veliko iznanađenje. Taj duel igra se u petak od 21 sat. U prvom polufinalu snage će odmeriti Crvena zvezda i Čačak 94 (petak, 17).

Partizan - Hercegovac 92:67 (14:13, 23:16, 27:19, 28:19)

Dvorana: "Čair". Gledalaca: 4.750. Sudije: Tomić, Đorđević, Gudžulić.

Partizan: Vukčević 15, Ledej 12, Avramović 11, Koprivica 13, Panter 4, Jaramaz 4, Naneli 2, Trifunović 10, Anđušić 5, Doužer 5, Kaminski 11.

Hercegovac: Grušanović 3, Stojanović 2, Tejić, Zarić, Todorić 8, Brekić 10, Marić 14, Radovanović 7, Kumović, Gaćeša 9, Dimić 14.

BONUS VIDEO: JOŠ JEDNO IZNENAĐENjE: Posle Jaga poklon dobio i Ledej

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)