PARTIZAN BRANI DRUGO MESTO: Crno-beli bez prava na opuštanje protiv Splita

V. P.

05. 02. 2024. u 16:19

IZGUBILI su košarkaši Partizana realne šanse za prvo mesto u regularnom delu ABA lige, ali ne smeju da izgube motivaciju u preostalih osam kola. Ukoliko se to desi, mogli bi da ostanu i bez druge pozicije za koju se bore sa Budućnošću i Cedevita Olimpijom.

ПАРТИЗАН БРАНИ ДРУГО МЕСТО: Црно-бели без права на опуштање против Сплита

FOTO: M. Vukadinović

Zbog toga trener Željko Obradović zahteva ozbiljan pristup u današnjem meču sa Splitom u "Beogradskoj areni" (19.00), koji je u poslednjih pet utakmica ostvario četiri pobede i uključio se u plej-of trku.

- Posle duplog kola Evrolige nastavlja se ABA liga. Ekipa Splita igra mnogo bolje nego što je izgledala u prvom delu takmičenja - ističe Obradović. - Konsolidovali su se, imaju dobre rezultate. Kao i uvek, pristupamo ovom meču sa velikim respektom i željom da igramo kako smo odigrali veliki deo utakmice u Bolonji. Koncentracija mora da bude na najvećem mogućem nivou.

Istog mišljenja je i bek crno-belih Danilo Anđušić.

- Očekuje nas veoma bitna utakmica posle dva poraza u duplom kolu Evrolige. Na nama je da pružimo najbolju moguću igru i dođemo do dva boda. Split dolazi u dobrom raspoloženju, dobili su neke važne utakmice u poslednje vreme u Jadranskoj ligi. Mislim da moramo da pristupimo od samog početka maksimalno fokusirano i koncentrisano. Verujem da ćemo tako uspeti da dođemo do pobede.

Uroš Trifunović, kome je pozlilo tokom leta za Bolonju, nije se vratio treninzima.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)