MICIĆ: ''Važan mi je lični osećaj, a on mi kaže da sve ima smisla''

Filip Milošević

27. 01. 2024. u 16:50

Reprezentativac Srbije i košarkaš Oklahome Vasilije Micić izjavio je da se ne obazire na komentare o svojim igrama u NBA ligi, kao i da ima osećaj da njegova trenutna pozicija ima smisla i da je tu sa razlogom.

МИЦИЋ: Важан ми је лични осећај, а он ми каже да све има смисла

FOTO: Tanjug/AP

Micić je u julu 2023. godine obukao dres Oklahome i od tada na parketu prosečno provodi 12 minuta, uz postignuta 3,3 poena i podeljene 2,4 asistencije.

- Za ljude koji prate moju karijeru sa strane, možda im deluje da stvari nisu tako dobre i povoljne po mene. Ali, meni to nije važno. Najvažniji je moj lični osećaj, a on mi kaže da trenutno sve ima smisla i sve je sa razlogom. Sve što sam postigao u Evropi nije mi došlo na tacni. Morao sam mnogo da radim da bih sve to postigao. Niko mi ništa nije dao. Tako sam naučio mnogo toga u životu - istakao je Micić, a prenosi Mocartsport.


 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!