I ZASLUŽIO JE! Drejmond Grin suspendovan na neodređeno vreme

Tanjug

14. 12. 2023. u 10:37

Košarkaš Golden stejta Drejmond Grin suspendovan je na "neodređeno" vreme nakon što je udario igrača Finiksa Jusufa Nurkića, saopštila je NBA liga.

И ЗАСЛУЖИО ЈЕ! Дрејмонд Грин суспендован на неодређено време

Foto: AP

Liga je prošle noći saopštila da je uzeta u obzir "Grinova istorija nesportskog ponašanja" i dodala da će igrač "morati da ispuni određene uslove lige i tima pre nego što se vrati na teren".

Grin je u noći između utorka i srede, u porazu svog tima od Finiksa (119:116), namerno u glavu udario Nurkića, zbog čega je zaradio isključenje.

Ovo je Grinu druga suspenzija ove sezone. On je bio suspendovan na pet utakmica u novembru kada je uhvatio za vrat košarkaša Minesote Rudija Gobera.

"Ne znam šta mu je. Lično mislim da mu je potrebna pomoć. Drago mi je što nije pokušao da me zadavi. To nije imalo veze sa košarkom", rekao je Nurkić.

Ovo je poslednji u nizu incidenata u kojem je učestovovao četvorostruki NBA šampion sa Voriorsima. On je prošle sezone bio kažnjen jer je nagazio protivnika, takođe je udario saigrača na treningu, a 2016. godine je propustio petu utakmicu finala protiv Klivlenda zbog sukoba sa Lebronom Džejmsom.

Njegovi Voriorsi su u velikim problemima na početku nove sezone, pošto su tek na 11. mestu Zapadne konferencije sa deset pobeda i 13 poraza.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić