''SVE ĆU DA VAS TUŽIM!'' Ataman zapretio novinarima zbog pisanja laži

Novosti online

08. 12. 2023. u 20:45

Panatinaikos je izgubio od Real Madrida u okviru 13. kola Evrolige ali turskog trenera nije razljutio poraz svoje ekipe koliko pisanja pojedinih novinara.

СВЕ ЋУ ДА ВАС ТУЖИМ! Атаман запретио новинарима због писања лажи

Foto: EPA-EFE/ERDEM SAHIN

Ataman tvrdi da su  u medijima objavljene izmišljotine njegovog navodnog razgovora sa Tajipom Erdoganom, predsednikom Turske.

- Kao što znate, danas sam posetio predsednika Erdogana u Atini. On se posle toga sastao sa grčkim premijerom. Posetio sam ga u turskoj ambasadi i razgovarali smo pola sata. Neko u Grčkoj, neko od vaših prijatelja, napisao je sr..e od vesti. Rekli su da me je pitao: ’Zašto si došao u Panatinaikos?’, a da sam mu ja rekao da sam došao kako bih ovde pobedio Fenerbahče. To je totalno sr..e i budalaština – tvrdi Ataman.

- Razgovarali smo o prijateljstvu Turaka i Grka, o kulturi sporta u Grčkoj, o Panatinaikosu i Olimpijakosu. Nisam ni spomenuo Fenerbahče. Koja god novina da je to napisala, tužiću ih – rezignirano je pričao Ergin Ataman.

BONUS VIDEO: POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije