AMERI U NEVERICI! Košarkaši Denvera u ludim kostimima krenuli na meč, a onda se pojavio Nikola Jokić (FOTO)

Novosti online

01. 11. 2023. u 08:12

NIKOLA Jokić je već krenuo da osvaja priznanja, proglašen je za igrača meseca oktobra, stigao je Lebrona Džejmsa po broju tripl-dablova i ako se po jutru dan poznaje, biće ovo još jedna berićetna sezona za momka iz Sombora.

АМЕРИ У НЕВЕРИЦИ! Кошаркаши Денвера у лудим костимима кренули на меч, а онда се појавио Никола Јокић (ФОТО)

Foto: Tviter

Naredni meč Denver igra protiv Minesote u noći između srede i četvrtka, a igrači Nagetsa su na to gostovanje krenu obučeni shodno tamošnjem prazniku Noć veštica. Svi osim jednog, pogađate o kome je reč. Nikola Jokić je bio u "civilu"!

Srbin je i pre puta tokom konferencije za medije rekao da se neće maskirati i ispunio obećanje. Pojavio se u crnoj trenerci Nagetsa, što je malo začudilo Amerikance. Ali Noć veštica jednostavno nije u stilu našeg košarkaša.

"Nikola, da li ćeš se maskirati za Noć veštica?", pitao je jedan novinar Jokića.

- Ne - jasan je bio naš as, usledila je neprijatna tišina od nekoliko sekundi, začuo se i stidljiv smeh, a onda je srpski centar ustao i zahvalio se predstavnicima medija.

S druge strane, Eron Gordon, Kentavijus Kaldvel Poup, Redži Džekson, Deandre Džordan, pa i trener Majkl Meloun, obukli su lude kostime. Neko je glumio "Reptara", lika sa tamošnjih TV ekrana koji liči na dinosaurusa, Kena, košarkaškog sudiju, Tejlor Svift....

Definitivno, Nikola Jokić nije kao ostali.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)