CEO SVET U NEVERICI: Kakav crno-beli spektakl pod otvorenim nebom (VIDEO)

Novosti online

14. 09. 2023. u 11:43

Spektakl za pamćenje priredio je KK Partizan koji je odigrao prijateljski meč sa Fuenlabradom pod otvorenim nebom na Tašmajdanu.

ЦЕО СВЕТ У НЕВЕРИЦИ: Какав црно-бели спектакл под отвореним небом (ВИДЕО)

Foto: M.Vukadinović

Pobeda crno-belih od čak 30 razlike (93:63) ostala je u senci bakljade i strašnog ambijenta, pa ne čudi što brojni mediji širom Evrope i sveta pišu o svemu što se dogodilo u sredu uveče u srpskoj prestonici.

 To je navelo predsednika crno-belih da se oglasi i još više "zapali" atmosferu.

- Rekoh ja da možemo da igramo i na stadionu JNA. Hvala, grobari, za sjajan spektakl - napisao je Mijailović na Tviteru.

Prvi čovek crno-belih je i ranije izjavio da bi KK Partizan mogao da napuni i fudbalski stadion sa svojim navijačima.

- Zamislite da igrate ovde? U ovakvom ambijentu - jedan je od komentara po društvenim mrežama koji se uporno ponavlja, dok ga prati video na kom su tribine ispunjene do poslednjeg mesta, a sve je začinjeno bakljadom, što je atipično za košarkaške utakmice.

Partizan je odlučio da ugosti ekipu koja je vezana za najveći uspeh u istoriji slavnog kluba iz Humske i to se ispostavilo kao pun pogodak, jer Evropa i svet bruje o slikama koje su otišle iz srca Beograda.

Crno-beli su navijačima predstavili i poker asova, jer su uživo na delu svoje košarkaško umeće promovisali Pi Džej Doužer, Mateuš Ponitka, Ognjen Jaramaz i Frenk Kaminski.

Spektakularan doček imao je i miljenik nacije Aleksa Avramović, kog su navijači pozdravili gromoglasnim aplauzom zbog načina na koji je reprezentovao Srbiju na Mundobasketu na Filipinima, odakle se vratio sa srebrom oko vrata.

Ponosan i oduševljen zbog svega bio je i trener Partizana Željko Obradović.

- Ovo su najlepše utakmice za igranje, presrećni smo što smo imali priliku da ugostimo prijatelje, bratski klub iz Fuenlabrade. Prošle godine smo gostovali kod njih, doživeli smo ogromno gostoprimstvo i strašno sam zadovoljan kako se sve odvijalo, posebno na početku kada je skandirano Fuenlabradi. To je najvažnije od svega, sve ostalo je nebitno - izjavio je Obradović za Sportklub.

Partizan će posle trijumfa i spektakla pod otvorenim nebom krenuti put Podgorice, gde će od 18. do 20. septembra biti akter ABA Superkupa.

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)