NAVIJAČI ZVEZDE U TRANSU: Oglasio se Aleksej Šved i uneo pometnju na Mali Kalemegdan

Novosti online

23. 08. 2023. u 14:03

Ruski košarkaš Aleksej Šved danas je dodatno podgrejao glasine da će uskoro postati igrač Crvene zvezde.

НАВИЈАЧИ ЗВЕЗДЕ У ТРАНСУ: Огласио се Алексеј Швед и унео пометњу на Мали Калемегдан

Foto: EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

Sinoć je odjeknula vest da Šved pregovara sa srpskim šampionom, a on je toj vesti sada dao na značaju jednim komentarom na Instagramu.

"Dođi u Zvezdu" - bila je poruka koju je masovno mogao da čita na svom profilu na srpskom, engleskom, pa i na ruskom jeziku.

Šved je očigledno video sve te poruke, koje su mu navijači pisali na poslednjoj objavi, gde je objavio fotografiju sa porodicom, pa je i on sam ušao u diskusiju u komentarima.

Šved je samo napisao "Pozdrav mojim srpskim prijateljima", što je izazvalo još jaču reakciju navijača, koji su nastavili još više da mu pišu komentare i da mu šalju crveno-bela srca.

Podsetimo, Šved je godinama jedan od najboljih ruskih košarkaša, bio je i jedan od najboljih igrača u Evroligi dok je nastupao za CSKA i Himki.

Jedan deo karijere proveo je i u NBA ligi, gde je bio član Minesote, Filadelfije i Hjustona. Ovog leta je raskinuo saradnju sa CSKA iz Moskve i slobodan je u izboru novog kluba. Pričalo se da će u Kinu, ali Zvezda bi mogla da mu promeni planove i vrati ga u Evroligu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)