DA ZNAJU FRANCUZI GDE SU DOŠLI: Srpski juniori preokretom najavili Evropsko prvenstvo u Nišu

Novosti online

17. 07. 2023. u 22:31

Juniorska košarkaška reprezentacija Srbije, sastavljena od igrača do 18 godina, pobedila je sa 86:81 (12:17, 15:20, 30:21, 29:23) Francusku u generalnoj probi pred početak Evropskog prvenstva u Nišu (22. - 30. jul).

ДА ЗНАЈУ ФРАНЦУЗИ ГДЕ СУ ДОШЛИ: Српски јуниори преокретом најавили Европско првенство у Нишу

FOTO: KSS

Tim koji vodi trener Nenad Stefanović, do pobede je stigao zahvaljujući preokretu u drugom poluvremenu kada je nadoknadio dvocifren zaostatak, a zatim u neizvesnom finišu sačuvao prednost i pobedu.

Na Evropskom prvenstvu u Nišu Srbija je u C grupi sa selekcijama: Slovenije, Finske i Češke. U osmini finala se ukršta sa D grupom u kojoj su Grčka, Danska, Španija i Italija.

Srbija U18: Ristić 11, Kostić, Simonović, Marković, Mušicki 5, Bošnjaković 13, Nikolić 11, Ćurčić 2, Romić 1, Milošević 6, Mišić 4, Jović 20, Topić 13 (10 as), Gagić.

Francuska U18: Traore 4, Pičard, Kurbo 2, Malvaja 12, L`Etang 11, Pjetrus 7, Dijavara 8, Salaun 11, Domon 12, Lože 8, Žakes, Esengue 6.


Bonus video: Kad je u halu ušao vojni orkestar, "grobari" i "delije" zagrmeli kao jedan!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!