ČUBRILO ZA KORMILOM „BELIH“: Nenad Krstić podneo ostavku na funkciju predsednika KK Sloga

G. ĆIROVIĆ

20. 06. 2023. u 09:04

Nakon što je nekadašnji kapiten reprezentacije Nenad Krstić nedavno podneo ostavku posle samo tri meseca na funkciji predsednika KK Sloga iz Kraljeva, za novog prvog čoveka najpopularnijeg sportskog kolektiva iz grada na Ibru jednoglasno je izabran Saša Čubrilo, bivši prvotimac „belih“.

ЧУБРИЛО ЗА КОРМИЛОМ „БЕЛИХ“: Ненад Крстић поднео оставку на функцију председника КК Слога

G.Šljivić

Novi predsednik imenovao je novi Upravni odbor sastavljen od nekadašnjih igrača, a mesto šefa stručnog štaba povereno je novom-starom treneru Marku Dimitrijeviću koji je jedan od najzaslužnijih za dobre rezultate Sloge u minulom periodu.

Kraljevčani će i naredne sezone igrati regionalnu ABA 2 ligu i domaću KLS, a uz formiranje igračkog kadra sposobnog da iznese takmičenje na dva fronta, pred novom Upravom je i rešavanje starih, finansijskih problema, prvenstveno novčanih dugovanja prema bivšim igračima i trenerima.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)