NE, SAMO TO NE! Nikola Jokić propušta Svetsko prvenstvo?

Novosti online

14. 06. 2023. u 17:56

NIKOLA Jokić glavna je tema u svetskim sportskim medijima, Srbi se raduju što je trofej Lerija Obrajena "stigao" u našu zemlju, a mnogi se pitaju hoće li Nikola Jokić igrati na Svetskom prvenstvu u dresu "orlova".

НЕ, САМО ТО НЕ! Никола Јокић пропушта Светско првенство?

FOTO: FIBA.Basketball

Novinar "Atletika" napominje da Nikola Jokić neće biti deo selekcije Svetislava Pešića.

Najnovija informacija stiže od strane američkog novinara Džoa Vordona iz "Atletika" koji ističe da "Jokićeva porodica organizuje proslavu na kojoj Nikola želi da prisustvuje, ali da je problem podudaranje sa Mundobasketom".

- Po internacionalnim izvorima, Nikola Jokić ima porodičnu proslavu na kojoj želi da prisustvuje. Ona bi trebalo da se održi 25. avgusta, a istog dana počinje i svetsko prvenstvo koje traje do 10. septembra.

Malo je verovatno da bi profesionalac poput Nikole Jokića dozvolio da ga porodična proslava poremeti na sportskom planu. Ostaje nam da vidimo kako će se stvari odvijati.

Podsetimo, Svetislav Pešić je u jučerašnjem razgovoru sa novinarima "Sport kluba" rekao da će se Jokić naćin na spisku pozvanih, a hoće li igrati, ta odluka je na njemu.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATNO! Željko Obradović o cirkusu koji sledi, 0:6 protiv Sferopulosa, incidentu Naneli - Lazarević...