TRI KANDIDATA ZA DIREKTORA: Ko će sesti kraj Bodiroge umesto Glikmana?

Đ. S.

07. 06. 2023. u 10:11

ZAVRŠENA je kratka i za klubove suvlasnike Evrolige ne naročito plodonosna vladavina Maršala Glikmana, koji je odstupio sa mesta izvršnog direktora takmičenja.

ТРИ КАНДИДАТА ЗА ДИРЕКТОРА: Ко ће сести крај Бодироге уместо Гликмана?

Foto: Printscreen

Brzo su isplivale nezvanične informacije ko bi mogao da ga nasledi na poziciji prvog saradnika predsednika Dejana Bodiroge. 

Kako prenosi portal "Jurohups", kandidati su generalni menadžeri Anadolu Efesa i Fenerbahčea - Alper Jilmaz i Mauricio Gerardini, dok je litvanski sajt "Basketnjuz" u igru ubacio i prvog operativca Žalgirisa Paulijusa Motiejunasa. 

Jilmaz je šest sezona igrao za Efes, čim je završio karijeru 2009. postao je deo klupskog menadžmenta. U obe šampionske godine turskog velikana proglašen je menadžerom godine. Gerardini je znatno stariji i iskusniji, radio je kao generalni menadžer u Benetonu, Torontu i Oklahomi. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni