SRPSKA POSLA: Jokić nije pustio Jovića da se "upiše" u velikom finalu (VIDEO)

Novosti online

02. 06. 2023. u 06:51

OTKRIO je Vlade Divac jednom prilikom da je znao da pusti poneki koš, ako se sa druge strane nalazi neki drugi srpski igrač. Konkretno, veliki as srpske i jugoslovenske košarke je ispričao jednu anegdotu sa Rastkom Cvetkovićom, kada mu je namerno otvorio stranu da se "upiše", a ovaj promašio zicer.

СРПСКА ПОСЛА: Јокић није пустио Јовића да се упише у великом финалу (ВИДЕО)

Foto AP

Očigledno Nikola Jokić nije kao Divac, bar u tom pogledu, iako i ljubitelji košarke u Americi, ali i Srbiji vole reći da je momak iz Sombora bolja verzija diva iz Prijepolja.

Naime, Jokić nije dozvolio imenjaku Joviću da upiše svoje prve poene u velikom finalu. Sve je bilo rešeno na 20 sekundi do kraja i plus devet za Denver. Mlada nada Majamija Nikola Jović je uhvatio jednu loptu ispod svog koša i krenuo da zabeleži prve poene.

Dete Mege je udarilo na drugo dete Mege, ali nije bilo popusta za zemljaka. Jokić je izbio loptu Joviću, kada je ovaj krenuo na dvokorak i tako ga ostavio bez poena o čemu bruji Amerika koliko je Jokić u seriji, nema popusta ni za zemljaka kada je sve rešeno.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati