JASIKEVIČIJUS OPUŠTEN: "Ovo je najlakši F4 Evrolige za mene!"

Novosti online

18. 05. 2023. u 18:29

BARSELONA je prvi favorit na fajnal-foru Evrolige u Kaunasu, gde se njen trener Šarunas Jasikevičijus oseća sasvim lagodno, iako po evropskim kuloarima bruji da će ostati bez posla ukoliko Kataloncima ne donese treću titulu u klupskoj istoriji.

ЈАСИКЕВИЧИЈУС ОПУШТЕН: Ово је најлакши Ф4 Евролиге за мене!

Foto arhiva VN

Popularni Šaras je sigurno pod velikim pritiskom pred polufinalnu utakmicu sa Real Madridom, ali to ničim ne pokazuje. Naprotiv...

- Mislim da je ovo za mene najlakši fajnal-for. Cela moja familija je ovde, ne moraju da putuju, samo sam morao da im kupim karte. Okruženje je potpuno komforno, dvorana je kao moja kuća. Pomaže i to što sam mnogo puta bio u ovim situacijama.

Jaskičevičijus je kao igrač šest puta bio učesnik finalnog turnira, ovo mu je četvrti nastup u ulozi trenera. Dakle, litvanski strateg ima čak deset nastupa zadenutih za pojas, ali još nijednu trenersku titulu.

Ukoliko ostane tako, verovatno sledi rastanak sa Barsom i povratak stručnjaka koji je doneo Kataloncima prethodnu titulu - Ćavija Paskvala koji je ove sezone vodio ruski Zenit.   

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri