JOKIĆ JE BIO SJAJAN, ALI... Trener Denvera pronašao zamerku posle veličanstvene pobede

Tanjug

17. 05. 2023. u 09:33

Trener košarkaša Denvera Majk Meloun pohvalio je celu ekipu posle pobede nad Losa Anđeles lejkersima 132:126 u prvom meču finalne serije Zapadne konferencije, a posebno je apostrofirao fenomenalnu partiju Nikole Jokića.

ЈОКИЋ ЈЕ БИО СЈАЈАН, АЛИ... Тренер Денвера пронашао замерку после величанствене победе

FOTO: AP/Tanjug

Srpski centar je utakmicu završio sa 34 poena, 21 skokom i 14 asistencija.

"Pogodili smo neke šuteve, Džamal Marej, Jokić, Majkl Porter... Ubacili su šuteve koji su nam bili neophodni. Nikola je bio sjajan, agresivan u vođenju lopte, zakucavao u tranziciji. Pričali smo i ranije, agresivan Jokić je veoma efektivan. Odradio je paklen posao, ali moram da čestitam i Džamalu, koji je pred meč bio pod znakom pitanja, borio se sa bolešću", rekao je trener Nagetsa posle utakmice na konferenciji za medije.

Meloun je zatim nastavio da hvali izabranike.

"Rekao sam momcima da možemo da budemo zadovoljni pobedom, odbranili smo domaći teren i u ovom trenutku sezone je teško trijumfovati, ali naša odbrana mora da bude prokleto bolja. Šutirali su 66 odsto u drugom poluvremenu, postizali lake poene. Ne želimo da se pretvorimo u tim koji će da se trudi da postigne poen više, istraje duže. Mnogo je stvari na koje moramo da obratimo pažnju, da ih radimo bolje, ali 19 poena u tranziciji, 17 skokova više i 29 asistencija na 11 izgubljenih lopti, to su dobre brojke", zaključio je Meloun.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu