BARSELONA PRVA OTIŠLA NA F4 EVROLIGE: Sad osluškuje vesti iz Beograda

Novosti online

03. 05. 2023. u 21:01

KOŠARKAŠI Barselone prvi su izborili odlazak na ovogodišnji završni turnir Evrolige, "Fajnal for".

БАРСЕЛОНА ПРВА ОТИШЛА НА Ф4 ЕВРОЛИГЕ: Сад ослушкује вести из Београда

FOTO: Tanjug/AP

Oni su eliminisali Žalgiris sa 3:0 u pobedama jer su, posle dva uspeha na svom terenu, kao gosti trijumfovali u Kaunusu sa 66:88.


Odlučujuća je bila treća deonica koju je Barsa dobila sa 22:32, posle čega više i nije morala da strepi mnogo za konačan u speh.


Česi su bili najzapaženiji u redovima pobednika, Tomaš Satoranski i bivši košarkaš Partizana Jan Veseli postigli su po 14 poena, Nikola Kalinić je doprineo sa dva poena, tri skoka i asistencijom, dok je 13 poena za Žalgiris dao Ulanovas.


Barselona će na istom parketu u Kaunusu igrati u petak, 19. maja, polufinale Evrolige protiv boljeg iz duela Partizan - Real Madrid.

Podsetimo, četvrta utakmica te četvrtfinalne serije, u kojoj crno-beli vode sa 2:1, na programu je u četvrtak od 20.30 u Beogradu. Prenos uživo možete pratiti na portalu "Novosti", na čijim sportskim stranicama vas već čeka obilje važnog, ali i interesantnog materijala.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)