TRINKIJERI: ''Real je jači od Partizana, ali vidim petu odlučujuću utakmicu u seriji'

Novosti online

18. 04. 2023. u 13:55

Trener košarkaša Bajerna Andrea Trinkijeri, nekadašnji šef struke Partizana, rekao je gostujući u podkastu "Area 52" da veruje da će četvrtfinalna serija Evrolige između Reala i "crno-belih" biti rešena tek u petom meču.

ТРИНКИЈЕРИ: Реал је јачи од Партизана, али видим пету одлучујућу утакмицу у серији

Andrea Trinkijeri foto: D. Stjepanović

- Ako Real ne pobedi obe utakmice kod kuće, moraće da slavi bar jednom u Beogradu. A igranje pred 20 hiljada navijača Partizana je nešto drugačije. Real je jači, ali vidim petu, odlučujuću utakmicu u seriji - rekao je Italijan i dodao da veruje da će i duel između Monaka i Makabija stići do "majstorice".

Trinkijeri je saopštio i svoju idealnu petorku regularnog toka Evrolige, a u njoj je i centar Partizana Matijas Lesor. Uz njega je u idealnu postavu uvrstio i Majka Džejmsa (Monako), Vejda Boldvina i Lorenca Brauna (Makabi) i Sašu Vezenkova (Olimpijakos).

Trinkijeri se tokom gostovanja, između ostalog, osvrnuo i na probleme na relaciji FIBA - Evroliga.

- Nešto će se uskoro promeniti. Glavna stvar je da se "očisti" kalendar. Igračima je neophodan najmanje jedan mesec odmora i jedan za individualni rad. Igrači svima moraju da budu glavni fokus - zaključio je Trinkijeri.

BONUS VIDEO: DILEME NIJE BILO: Zbog ovoga je prekinuta utakmica Čukarički - Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave