"NIŠTA NIJE IZGUBLJENO": Ataman o šansama Efesa i ključnom meču sa Partizanom

V. P.

13. 03. 2023. u 22:11

DVOSTRUKOM uzastopnom šampionu Evrolige Efesu gori pod nogama, trenutno je ispod plej-of crte u Evroligi sa učinkom 13-14, ali...

НИШТА НИЈЕ ИЗГУБЉЕНО: Атаман о шансама Ефеса и кључном мечу са Партизаном

Foto: EPA-EFE/ERDEM SAHIN

U utorak se Efes sastaje sa Real Madridom u Istanbulu u odloženom meču 24. kola zbog zemljotresa koji su pogodili Tursku i Siriju, potom u četvrtak dočekuje Partizan u utakmici redovnog 29. kola. 

- Za nas je loše to što je odložena utakmica zakazana za ovu nedelju, pred najvažniji meč sa Partizanom - požalio se trener Efesa Ergin Ataman. - Izuzetno važna sedmica, ništa još nije izgubljeno, odigraćemo pet utakmica na našem terenu. Potrebno je da pobedimo Real i da se potom sa uvećanim samopouzdanjem fokusiramo na duel sa Partizanom.

Ataman je ohrabren igrama bekovske linije u meču turskog prvenstva sa Bahčešehirom, Ilajdža Brajant bio je najefikasniji sa 28 poena, Šejn Larkin i Vasilije Micić postigli su po 12.

- Osećali smo mentalni i fizički umor od poraza od Makabija, iako smo imali dobru reakciju u prvih pet minuta. Potrebno je da postižemo više poena, trenutno nismo u stanju da to uradimo zbog toga što su nam bekovi ispali iz ritma. Micićeva igra je ohrabrujuća pred evroligaške utakmice, Larkin i Brajant su takođe bili dobri - konstatovao je Ataman.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna