SRBIN 13. PRASE? Ameri bedno pokušali da ponize Jokića, ali njegov odgovor je apsolutni hit (VIDEO)

Novosti online

20. 02. 2023. u 08:26

I ovoga puta gledali smo sjajnu zabavu na Ol-staru, a prvi put u istoriji timove nismo znali do pred sam početak utakmice. NBA je odlučila da ovoga puta kapiteni timova - Janis Adetokumbo i Lebron Džejms - odlučuju o svojim saigračima tek pred samu utakmicu, pa je pred publikom organizovan draft.

СРБИН 13. ПРАСЕ? Амери бедно покушали да понизе Јокића, али његов одговор је апсолутни хит (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Nikola Jokić izabran je tek u poslednjoj rundi drafta za sastave timova?! Naime, timovi Lebron i Janis birali su svoje igrače... Prvo su išli rezervisti, a zatim i starteri.

Izuzetno je ružno delovao pogled na mesto gde su preostali neizabrani igrači kada su tu ostali samo Markanen i Jokić! Nikoli tu nije bilo mesto. Srbin je tada nesvesno ustao i krenuo ka timu Lebron, iako ga Džejms još nije izabrao. Tada su usledile salve smeha, ali...

- Već znate da je moj poslednji pik gospodin tripl-dabl Nikola Jokić - rekao je Lebron uz osmeh kada mu je Srbin prišao, ali nije ni shvatio da je Kralj mogao da bira i Laurija Markanena, koji je tako na kraju ostao "13. prase" i završio je u timu Janisa Adetokumba.

- Mislio sam da sam poslednji, ustao sam. Osetio sam se loše zbog toga, posebno sada kad smo izgubili - nasmejao se Jokić i izvinio se igraču Jute, a potom iskreno priznao da apsolutno razume zašto ga nisu birali: 

- Stvarno sam mislio da sam poslednji, nisam video Markanena, napravio sam grešku (...) Ne bih ni ja sebe izabrao, nisam baš suđen za ove utakmice - uzvratio je Jokić udarac.

U Americi postoji nešto što se zove minuli rad. I to se neverovatno ceni u tamošnjim sportovima.

Uostalom, zašto se timovi zovu Lebron i Janis, kada njih dvojica nisu ni blizu top 5 najboljih trenutno u NBA. E, po svemu tome je pogaženo prethodne noći kada je najbolji igrač lige ostavljen da bude izabran na kraju... Nedopustivo!

Iako je i Jokić izjavio da ni on sam sebe ne bi uzeo na draftu, jer se ne snalazi baš najbolje na ovakvim manifestacijama, morao je da bude ranije izabran samo zbog poštovanja.

BONUS VIDEO - Atmosfera sa večitog derbija u Kupu Radivoja Koraća

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije