ZVEZDAŠI SU STREPELI OD OVE VESTI: Hasan Martin otkrio kakvo je stanje sa povredom

Novosti online

07. 02. 2023. u 15:43

CRVENA zvezda takmičenje u Evroligi nastavlja gostovanjem Makabiju u Tel Avivu. Mnoge navijače crveno-belih zanima kakvo je stanje sa povredom centra Hasana Martina.

ЗВЕЗДАШИ СУ СТРЕПЕЛИ ОД ОВЕ ВЕСТИ: Хасан Мартин открио какво је стање са повредом

FOTO: Aba liga

Crveno-beli na 201 centimetar visokog igrača nisu mogli da računaju od sredine decembra kada se povredio na treningu pred duel sa Armanijem, sada je potpuno spreman, a pre nekoliko dana se priključio treninzima sa timom.

- Fizički sam na 100 odsto, samo moram da zaigram. Ali, fizički mi je koleno u dobrom stanju, ja sam u dobroj formi i uzbuđen sam što sam se vratio -  rekao je Martin za "Sport klub" i dodao:

- Počeo sam sa treninzima pre četiri dana, pred utakmicu sa Igokeom, malo po malo se vraćam. Videćemo večeras kako se osećam na treningu, ali verujem da će sve biti u redu.

On veruje da mu neće dugo trebati da uđe u formu. Pred meč u Tel Avivu je istakao da zna kakav posao čeka crveno-bele.

- Očekujem fizički agresivnu utakmicu, igramo protiv veoma talentovanog tima, ekipe koja ima dubinu, koja koristi teren, igra fizički i agresivno. Moramo da pokažemo svoju najbolju igru, to je sigurno, ako želimo da pobedimo na tom gostovanju - zaključio je Martin.

Utakmica Makabi - Crvena zvezda igra se u četvrtak od 20.05.

BONUS VIDEO: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina