PROBNO POJAČANJE: FMP našao zamenu za Frejzera

V. P.

02. 02. 2023. u 17:58

FMP je ekspresno pronašao zamenu za američkog beka Trenta Frejzera, koga je kao trećeg strelca ABA lige prodao ruskom Zenitu. U Železnik je stigao njegov 27-godišnji zemljak Ostin Tilman, sličnih igračkih karakteristika kao njegov prethodnik.

ПРОБНО ПОЈАЧАЊЕ: ФМП нашао замену за Фрејзера

FOTO: KK FMP/ABA liga

Doskorašnji igrač francuskog Portela visok je 185 centimetara, kao i Frejzer pokriva pozicije plejmejkera i beka šutera, ali mu brojke u evropskoj karijeri nisu impresivne. Za francusku ekipu odigrao je samo tri utakmice ove sezone, uz skroman prosek od 3,7 poena i isto toliko asistencija po meču. 

Nakon solidne koledž karijere, prvi profesionalni ugovor potpisao je za portugalski Galitos, potom je menjao klubove u drugoj ligi Francuske. Očigledno je da je trener "pantera" Nenad Stefanović procenio da njegovi kvaliteti nisu bili dovoljno iskorišćeni, tako da ćemo zaključke o novoj akviziciji donositi na osnovu igara na nivou ABA lige, daleko ozbiljnijeg od onih na kojima je do sada igrao. Za dokazivanje ima mesec dana, na koliko je potpisan ugovor.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna